Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکل تأمین و توزیع گاز مایع در استان همچنان ادامه دارد و مسئولان به جای حل مشکل، آن را بین ادارات پاس‌کاری می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، بعد از درج چند گزارش در پایگاه خبری تحلیلی خاورستان و سایر رسانه‌ها، هنوز مشکل تأمین و توزیع گاز مایع در خراسان جنوبی حل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صف‌های و طولانی و نرسیدن کپسول گازمایع به تمام افراد، همچنان ادامه دارد. یکی از اهالی روستاهای شهرستان سربیشه در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: چندین روز است نمی‌توانیم حتی یک کپسول گازمایع پیدا و خریداری کنیم. به شهرهای نهبندان و سربیشه رفتیم و دیروز و امروز نیز در بیرجند حاضر هستیم اما نتوانستیم یک کپسول گازمایع حتی به قیمت آزاد خریداری کنیم. وی افزود: تا پیش از اقدام اخیر دولت، مشکلی در تهیه کپسول گاز مایع وجود نداشت و ما خواهان بازگشت به آرامش گذشته هستیم.

یکی از کاسبان که نیاز به کپسول گاز دارد نیز به خبرنگار ما گفت: من هر سه روز یک کپسول گاز نیاز دارم اما گفتند باید در سایت ثبت‌نام کنید. در سایت ثبت‌نام کردم اما بازهم به من کپسول نمی‌دهند. وی افزود: قیمت کپسول گازمایع در گذشته، 9 هزار و 700 تومان بود اما امروز حتی در بازار آزاد با قیمت 30 هزار تومان هم پیدا نمی‌شود.

وی به موضوع نظارت بر توزیع کپسول گاز مایع اشاره و تصریح کرد: هیچ‌گونه نظارت بر تأمین و توزیع کپسول گاز مایع انجام نمی‌شود و در روزهای شیوع بیماری کرونا، جان مردم برای مسئولان ارزشی ندارد.

یکی از عشایر شهرستان زیرکوه نیز به خبرنگار خاورستان، گفت: سه روز برای تهیه کپسول گاز مایع به حاجی‌آباد و قاین مراجعه کردم اما نتوانستم حتی یک کپسول گاز مایع برای خانواده‌ام تهیه کنم.

وی با بیان این‌که نظارت، صفر است افزود: در گذشته برای روستای ما کپسول گاز مایع می‌آوردند اما بیش از دو ماه است حتی یک خودروی کپسول گاز مایع به روستا نیاوردند.

وی تأکید کرد: خواستار این هستیم هرچه سریع‌تر مسئولان ارشد استان به خصوص استاندار به این موضوع ورود و آن را حل کنند.

قربانعلی مردانی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی در این خصوص با بیان این‌که در تأمین گازمایع، کمبودی وجود ندارد گفته بود: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی فقط وظیفه تأمین گاز مایع را برعهده دارد و نظارت بر نحوه توزیع، قیمت عرضه، مدیریت مصرف و سایر موارد بر عهده سازمان صمت است.

در این خصوص علی تهوری معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: سامانه 124 و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت در مرکز استان و شهرستان‌ها آماده دریافت گزارشات و برخورد با تخلفات حوزه توزیع گاز مایع در استان هستند.

وی افزود: در راستای اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع از سوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، از تاریخ یکم مردادماه 99 کلیه متقاضیان دریافت کپسول گاز مایع می‌بایست جهت ثبت‌نام و تخصیص سهمیه با قیمت مصوب و همچنین احراز هویت از طریق سامانه درخواست فرآورده های نفتی (سدف) اقدام کنند.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار کرد: سازمان صمت استان نیز در راستای وظایف نظارتی خود همکاری و همراهی کامل را با شرکت پخش فراورده‌های نفتی استان جهت اجرای موفق این طرح تاکنون داشته است.

تهوری تصریح کرد: با تشدید نظارت‌ها بر شبکه توزیع گاز مایع، با همکاری نمایندگان شرکت نفت و آتش نشانی استان شرکت‌های موزع، عوامل توزیع و حتی واحدهای صنفی در حوزه گاز مایع مورد بازرسی و نظارت تیم‌های بازرسی در قالب گشت‌های مشترک قرار گرفتند و این موضوع به اتاق‌های اصناف و ادارات شهرستانی نیز به منظور نظارت و برگزاری گشت مشترک ابلاغ شده است.

وی با اشاره به گلایه و نارضایتی در خصوص ایجاد صف در دریافت کپسول گاز مایع گفت: ایجاد صف با توجه به پراکندگی جمعیتی در حوزه شهری، روستایی و عشایری ارتباط مستقیم با نحوه اجرای طرح و همچنین چگونگی توزیع از سوی متولیان این امر دارد که عدم ثبت‌نام برخی از متقاضیان در سامانه و همچنین اعلام همراه داشتن کارت ملی سرپرست خانوار برای دریافت کپسول از سوی این افراد از جمله عوامل ایجاد صف و نارضایتی مردمی است.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان معاونت بازرسی این سازمان، پیشنهادات اجرایی و نظرات کارشناسی این سازمان به صورت مکتوب به مسئولان ذیربط و متولیان این طرح داده شده است تا ضمن اجرای طرح نارضایتی مردمی به حداقل برسد.

تهوری افزود: اطلاع‌رسانی برای ثبت‌نام در سامانه تجارت آسان و سامانه سدف به آدرس https://newtejaratasan.niopdc.ir نیز از طرق مختلف به واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی از سوی سازمان صورت گرفته است.

وی در پایان با اعلام آمادگی جهت همکاری و حضور در گشت‌های مشترک و ادامه داشتن نظارت‌ها در این خصوص تأکید کرد: مردم عزیز استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی در حوزه گاز مایع اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، احتکار و ... مراتب را به سامانه 124 گزارش کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.‌

بنابراین گزارش؛ لزوم ثبت‌نام در سامانه جهت دریافت گازمایع در صورتی است که برخی از مردم اعلام کردند در سامانه ثبت‌نام کردند اما فقط شماره رهگیری به آن‌ها داده شده و خبری از تعداد، زمان و مکان تحویل کپسول گاز مایع نیست و این یعنی سامانه مذکور، اقدامی که برای آن تعریف شده را انجام نمی‌دهد.

 به نظر می‌رسد مسئولان اقدام مؤثری در حل مشکل مردم انجام نمی‌دهند و به پاس‌کاری بین ادارات بسنده می‌کنند. اکنون باید منتظر ماند تا شاید استاندار خراسان جنوبی به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی در استان، قدمی برای حل مشکلات مردم بردارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرآورده های نفتی توزیع گاز مایع کپسول گاز مایع کپسول گازمایع خراسان جنوبی معدن و تجارت یک کپسول گاز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۸۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد کهما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

حمایت جوانان آمریکایی از فلسطینیان آشکارتر شده است. نظرسنجی پیو (PEW) در آوریل ۲۰۲۴ نشان داد که یک سوم از افراد بزرگسال زیر ۳۰ سال آمریکایی با مردم فلسطین همدردی می‌کنند و تنها ۱۴ درصد این احساس را نسبت به صهیونیست‌ها دارند. جوانان آمریکایی نسبت به مردم فلسطین نظر مساعدتری نسبت به صهیونیست‌ها دارند و از هر ۱۰ فرد زیر ۳۰ سال، شش نفر دیدگاه مثبتی نسبت به مردم فلسطین دارند. در میان آمریکایی‌های جوان، ۳۴ درصد دلایل حماس برای مبارزه با رژیم صهیونیستی را معتبر می‌دانند.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097738

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • ورود سامانه جدید بارندگی به خراسان جنوبی
  • خراسان جنوبی عزادار شهادت امام صادق (ع) + تصاویر