Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید نوراله حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در ستاد تنظیم بازار در سرسرای سازمان صمت استان گفت: کمبود کپسول گاز مایع و ایجاد مشکل برای متقاضیان به معضلی جدی تبدیل شده است.

او با بیان اینکه بسیاری از فرمانداری‌ها هنوز به الکترونیکی شدن عرضه و فروش گاز مایع اعتقادی ندارند، افزود: فرمانداری‌ها باید در فرهنگ سازی و آشنایی مردم با طرح سدف همکاری کنند تا مردم مشارکت بیشتری برای ثبت نام نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن زاده اظهار داشت: آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان گاز مایع برای ثبت نام در سایت درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) ۱۵ مهر ماه بود که با توجه به اینکه تنها ۵۰ درصد گروه هدف در این سامانه ثبت نام کردند این مهلت تمدید شد.

افزایش نرخ ارز عامل ایجاد بی برنامگی در نهاد‌ها و سازمان‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با بیان اینکه در این شرایط سخت اقتصادی مسئولان برای جلوگیری از تخلفات باید مراقبت بیشتری را داشته باشند تا سهمیه‌هایی که دولت برای رفاه حال مردم در نظر می‌گیرد به دست مردم برسد، تصریح کرد: افزایش نرخ ارز به همه ارکان جامعه تاثیر گذاشته و یک بی برنامگی در نهاد‌ها و سازمان‌ها ایجاد کرده است.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به نانوایی‌های متخلف در فروش سهمیه آرد خود، ادامه داد: با نانوایی‌هایی که سهمیه آرد خود را به فروش می‌رسانند برخورد خواهد شد، چراکه این نانوا‌هایی ها سهمیه دولتی آرد اختصاص داده شده را حق خود می‌دانند، این در حالی است که هدف دولت با عرضه آرد دولتی کمک به مردم و صنف نانوا است و نباید از این شرایط سو استفاده شود.

موجودی کالای اساسی در خوزستان خوب است

احمدرضا مریدالسادات مدیر خدمات بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در ادامه این نشست گفت: ۴۷۸ هزار تن گندم و ۵۳۱ تن گندم هندی ذخیره اختصاصی استان است که ذخیره گندم استان تا ۸ ماه آینده جوابگوی نیاز استان خواهد بود، ضمن اینکه یک کشتی حامل ۲۵ هزار تن برنج هندی در بندر امام (ره) استان در حال تخلیه است.

او افزود: ۵ هزار و ۹۳۰ تن نیز موجودی شکر در استان است که برای فروش این کالا‌ها نیاز به مجوز داریم.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کپسول گاز مایع سامانه سدف گاز مایع ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه